Sundhedshuset Vejle

Ro og Funktionalitet for Alle:

Fog & Venøs Akustikløsninger til
Sundhedshuset i Vejle

Udfordring

Det nye Sundhedshus i Vejle på Vestre Engvej 51 stod over for udfordringen med at skabe et miljø i deres tandlægeklinikker, der både skulle være æstetisk tiltalende og funktionelt med fokus på akustik og sikkerhed.

Støjniveauet skulle reduceres for at skabe en rolig og behagelig atmosfære for både patienter og personale, samtidig med at materialerne skulle opfylde strenge sikkerhedsstandarder for brandhæmmende egenskaber.

Indsigt

I samarbejde med en lokal arkitekt identificerede Fog & Venø behovet for en akustikløsning, der kunne imødekomme begge disse krav.

Valget faldt på vores brandhæmmende FR-Felt Acoustic Panel EN 13823 / B-s1,d0, som er kendt for sin effektivitet inden for lydabsorption og høje sikkerhedsstandarder. Gennemgående evalueringer og tests viste, at disse paneler ville være ideelle til at skabe det ønskede miljø.

Løsning

Fog & Venø leverede og monterede de brandhæmmende FR-Felt Acoustic Paneler i tandlægeklinikkerne i Sundhedshuset. Monteringen blev udført af tømrermester Rune Linderoth fra Linderoth Entreprise ApS, som roste produktet for dets brugervenlighed:

"Som tømrermester kan jeg klart anbefale de brandhæmmende akustikpaneler. De er utroligt lette at montere og meget nemme at arbejde med."
- Rune Linderoth, Linderoth Entreprise ApS

Resultatet er et markant forbedret akustisk miljø, der reducerer støjniveauet og skaber en atmosfære af ro og harmoni. Denne løsning har forbedret oplevelsen for både patienter og personale, hvilket gør tandlægebesøget mere behageligt og mindre stressende.

 

”Som tømrermester kan jeg klart anbefale de brandhæmmende akustikpaneler. De er utroligt lette at montere og meget nemme at arbejde med.”

- Rune Linderoth, Linderoth Entreprise ApS