Sponsorater

Vores Sponsorater

Hos FOG & VENØ er vi stolte af at støtte vores lokale samfund gennem en række sponsorater og partnerskaber. Vi tror på, at en stærk virksomhed bygger på stærke relationer til det omkringliggende samfund, og derfor engagerer vi os aktivt i at fremme lokale initiativer inden for sport, kultur og sociale aktiviteter.

Vores sponsorater er med til at styrke foreninger, skoler og velgørende organisationer, der arbejder for at forbedre vilkårene for både børn, unge og udsatte grupper. Ved at bidrage til lokale projekter skaber vi ikke kun værdi for samfundet, men også for de mennesker, der er en del af det.

Denne støtte er en central del af vores virksomheds identitet, og vi ser det som en naturlig forlængelse af vores overordnede ansvar over for de lokalsamfund, vi er en del af.

FC Midtjylland
FCM Samfund
Ikast Håndbold
Aulum IF

FC Midtjylland 

FC Midtjylland

FC Midtjylland er en af Danmarks førende fodboldklubber, beliggende i lokalområdet, og kendt for sin succes både på og uden for banen. Klubben lægger stor vægt på hele oplevelsen omkring kampene og skaber rammerne for fællesskab og engagement hos både spillere og fans.

FOG & VENØ er stolte af at være sponsor for FC Midtjylland, fordi vi deler værdierne om fællesskab og stærke lokale partnerskaber. Gennem vores samarbejde er vi involveret i flere initiativer, der styrker både klubben og lokalsamfundet. Vi er blandt andet sponsor for alle FCM’s ungdomshold: U13, U14, U15, U17 og U19.

Derudover har vi været med til at opføre "Terrassen by FOG & VENØ" i FCM’s nye fanzone. Terrassen er et samlingspunkt, hvor fans kan mødes for at nyde fodbolden og skabe gode minder sammen i et fællesskab omkring sporten.

FCM Samfund

FCM Samfund

FOG & VENØ er stolt partner i FCM Samfund

FC Midtjylland (FCM) er en af Danmarks førende fodboldklubber, baseret i Herning, og kendt for sin succes både på og uden for banen. Gennem FCM Samfund, klubbens sociale ansvarlighedsprogram, arbejdes der aktivt for at skabe positive forandringer i region Midtjylland ved at bruge sport som redskab til at fremme fællesskab, trivsel og inklusion.

Det handler om mennesker

I FCM Samfund ønsker vi – i forpligtende fællesskaber – at skabe sundhed og trivsel i vores region. Vi vil hjælpe der, hvor vi har de bedste forudsætninger for at kunne gøre en forskel.

Vores bidrag til FCM Samfund er forankret i et tæt partnerskab, hvor vi ikke blot yder økonomisk støtte, men også bidrager med vores ekspertise, netværk og ressourcer. Vi er stolte af at gøre det muligt for FCM Samfund at realisere deres mål. På den måde hjælper vi med at udvikle de unge gennem dannelse og åbenhed, hvilket styrker deres personlige og faglige udvikling.

Vi har valgt at bidrage, fordi vi tror på FCM Samfunds vision om at skabe social forandring gennem sport og fællesskab. Arbejdet med at støtte udsatte grupper, fremme sundhed og inkludere unge mennesker i meningsfulde aktiviteter harmonerer med FOG & VENØ’s egne værdier om ansvarlighed og engagement i lokalsamfundet.

Vores partnerskab har haft en betydningsfuld indflydelse, idet vi gennem vores partnerskab har styrket FCM Samfunds kapacitet til at udvide og gennemføre projekter, der gør en reel forskel. Samtidig har vores involvering skabt muligheder for os til at fremme virksomhedens rolle som en aktiv medspiller i samfundet, hvilket understøtter vores værdier om ansvarlighed og bæredygtig udvikling.

    Sammen skaber vi værdi – ansøg om sponsorat

    Er din klub eller virksomhed på udkig efter et stærkt samarbejde? Hos Fog & Venø er vi altid på udkig efter nye partnerskaber, der skaber værdi for både jer og os. Vi ønsker at støtte initiativer, der afspejler vores værdier inden for bæredygtighed, innovation og fællesskab.

    Hvem kan ansøge? Vi er åbne for ansøgninger fra klubber og virksomheder, som deler vores passion og værdier. Uanset om I repræsenterer en lokal sportsforening, en kulturel organisation eller en virksomhed med et spændende projekt, ser vi frem til at høre fra jer.

    Sådan ansøger I: Udfyld kontaktformularen, hvor I fortæller lidt om jeres projekt, jeres værdier, og hvordan et samarbejde med Fog & Venø, vil kunne skabe gensidig værdi. Vi gennemgår alle ansøgninger nøje og vender tilbage hurtigst muligt.

    Vi glæder os til, at læse jeres besked!

    Ikast Håndbold

    Fog & Venø som trøjesponsor for Simone Cathrine Petersen

    Simone Cathrine Petersen, playmaker for Herning-Ikast Håndbold og Danmarks kvindelandshold i håndbold, er en lokal spiller fra vores eget område. Som en vigtig ambassadør for sporten og en kilde til inspiration for mange, er hun et naturligt valg for os, når vi ønsker at støtte lokalt talent og skabe stærkere forbindelser til vores lokalsamfund. Hendes dedikation, målrettethed og konstante stræben efter at forbedre sig, både på og udenfor banen, afspejler præcis de værdier, vi i Fog & Venø arbejder ud fra hver dag.

    Aulum IF

    Fog & Venø som sponsor for stadion-uret på Aulum Stadion

    Som en virksomhed med rødder i lokalsamfundet er vi glade for at støtte initiativer, der fremmer glæde, sammenhold og sundhed i området. Aulum IF spiller en vigtig rolle i det lokale idrætsliv og skaber rammer for fællesskab og aktivitet for både unge og voksne. Med vores sponsorat ønsker vi at styrke klubbens udvikling og sikre, at spillere, trænere og tilskuere har de bedste betingelser for at dyrke deres sport. Vi ser det som en investering i lokalsamfundet, hvor vi sammen kan løfte hinanden og skabe flere mindeværdige øjeblikke.

    Lasse Mølhede

    Fog & Venø som sponsor for Lasse Mølhede

    Badmintonspilleren Lasse Mølhede fra Ikast, et stærkt lokalt talent med stor international erfaring. Lasse har markeret sig både på den nationale og internationale scene, og vi er glade for at kunne støtte hans udvikling og præstationer. Som en lokal spiller er han et naturligt valg for os, og sponsoratet afspejler vores engagement i at styrke lokalsamfundet og støtte ambitiøse sportsudøvere, der repræsenterer vores område med stolthed.