OM OS

Steder med ro og fred er vigtigere end nogensinde i dagens hurtige verden. For fuldt ud at engagere sig i sociale aktiviteter, mental og opmærksom bevidsthed, har vi brug for en atmosfære, der tillader os at slappe af.

Vi skaber den slags atmosfære, derhjemme, på kontoret, i restauranter og barer. Vores dansk-fremstillede træpaneler forbedrer akustik og æstetik i ethvert rum, de installeres i. Vi tager en streng tilgang til design af akustiske løsninger. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores løsninger ikke kun er praktiske, langvarige og betydningsfulde, men også subtilt fascinerende i deres udførelse.

Vi er stolte af at være en fremsynet virksomhed grundlagt på menneskelige værdier.Vores produkter er skabt for at forbedre livskvaliteten for vores kunder. Vores produktsortiment tilbyder ro i sindet, fokus og skønhed – gennem fremragende akustiske løsninger, der er fremtidsparate. Vi arbejder med værdierne for bæredygtighed og principperne for cirkularitet for at designe langvarige og højkvalitets akustiske løsninger.

Vi værdsætter det fine håndværk, opmærksomhed på detaljer og højkvalitetsprodukter, samt den ekstraordinære service. Vi prioriterer bæredygtige og ansvarlige materialer og processer. Vi stræber konstant efter at iværksætte aktiviteter, der reducerer vores miljøaftryk, uden at gå på kompromis med detaljer, kvalitet eller design.

Hvem er vi?

FOG & VENØ er en dansk, familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 2019 under navnet Acupanels International ApS. Bag FOG & VENØ A/S står Karl Frank Venø Nielsen og Ove Fog, to iværksættere, der har drevet virksomhed sammen siden 1992.

Med et urokkeligt engagement i bæredygtig akustisk innovation fortsætter de med at lede som ejere, og med Karl Venø Nielsen som administrerende direktør. Under strategisk vejledning af bestyrelsesformanden, Jakob Moeskjær, har FOG & VENØ hurtigt markeret sig som en førende virksomhed i branchen.

Vi fokuserer på at vælge bæredygtige og ansvarlige materialer og processer. Vi arbejder konstant på at igangsætte nye aktiviteter for at minimere vores miljøaftryk, uden at gå på kompromis med detaljer, kvalitet eller design.

VORES PRODUKTION

Vi råder over imponerende 15.000 kvadratmeter topmoderne produktionslokaler strategisk placeret i Aulum, Danmark. Vores faciliteter udgør rygraden i vores enestående produktionskapacitet, hvilket muliggør en driftstakt, der overstiger branchens standarder. Vores succes er tæt knyttet til dedikationen og ekspertisen hos vores enestående teammedlemmer, hvor hver enkelt spiller en afgørende rolle i at opretholde vores strenge standarder for effektivitet og kvalitet.

SKABER PRÆCISION OG PÅLIDELIGHED I AKUSTIKPANELER

Hos FOG & VENØ A/S er driftssikkerhed og urokkelig kvalitet de ledende principper, der former vores arbejdsetik. Vores engagement i driftsmæssig excellence og en kultur af integritet står som hjørnestenen i vores succes. Hvert teammedlem bidrager med deres ekspertise og færdigheder for at skabe et miljø, hvor excellence ikke bare er en ambition, men en daglig realitet.

Som førende producent af lamelbaserede akustikpaneler præsenterer vi stolt vores danskproducerede akustikpaneler, som inkarnerer vores dedikation til præcision og innovation. Udover designelementer reflekterer vores paneler vores engagement i ansvarlige forretningspraksisser.

Vores akustikpanelers alsidighed og omfattende udvalg er omhyggeligt udformet for at imødekomme de skiftende behov hos moderne virksomheder og integrerer problemfrit funktionalitet med æstetisk appel. Med en imponerende produktionskapacitet på 7.000 paneler om dagen og en enestående leveringsrate på 99%, sætter vi branchestandarden og understreger vores status som frontløbere i sektoren.